Hearts Of Iron 4 Bütün Hileleri

Hitler'in Nazi Ordusu Avrupa kıyımında ! Bu sefer kontrollerini siz gerçekleştireceksiniz. Normandiya Çıkarması, Barbarosa Harekatı, Girit çıkarması, Çöl Kaplanı Rommel, StalinGrad savunması gibi birçok 2. Dünya savaşı senaryosunun canlandığı Hoi4'te yardıma ihtiyacınız varsa sitemiz yanınızda. Aşağıda yer alan kodlar sayesinde hileleri girerek rakiplerinize fark atabilirsiniz.


Bütün Hileler için Tıklayın : HOI4 Hileleri

Hearts OF Iron 4 Hileleri Nasıl Çalışır ?

Hileleri çalıştırabilmeniz için ESC'nin hemen altında bulunan é tuşuna basmanız yeterlidir. Açılan konsola aşağıdaki kodları girin.(Not: Hile yazma konsolu açılmıyor ise ALT+2+1 tuşlarına sırasıyla basın. Alt sürekli basılı tutulacak unutmayın.).

IronMan Modu Nedir? Konsol Açılmıyor Yardım

Eğer oyunda yukarıdaki işlemi yaptıysanız ve konsolu açamıyorsanız muhtemelen oyunu İronman modunda oynuyorsunuz demektir. Yeni Oyuna başlayın ve Ülke seçme ekranı geldiğinde alt kısımda(Sağ alt kısımda) bulunan IronMan Modunun karşısındaki işareti kaldırın.

Hearts Of Iron 4 Hileleri

manpower 

Konsola Manpower yazdığınızda çalışmaya ve askere almaya uygun 10 Milyon insan gücü kazanırsınız. 2'den fazla girerseniz oyundan atabilir.

pp

1000 Politika puanı verir. Politika puanı ile diplomasi ilişkileri yürütebilir devletin bakanlarını seçebilirsiniz.

research all 

Araştırma ağacındaki bütün araştırmaları gerçekleştirerek rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlar.

xp 

 999 Bütün Tercübe Puanlarından Ekler.Yeni ordu kurmak yada düzenleme yapmak istiyorsanız XP’ye ihtiyacınız olacak.

instantconstruction 

Anında İnşa(Fabrika, Hava Savunma vb.) Bayağı uzun süren fabrika yada altyapı inşaatlarını anında tamamlamanızı sağlar. Asker üretiminde geçerli değildir. Bu kodu Ai sistemide kullandığı için oyunu durdurun ardından konsolu açıp hile kodunu girin. İnşaatlerinizi tamamlayın ardından tekrar konsolu açıp hileyi tekrar girin sonra oyunu başlatabilirsiniz. Bu şekilde rakip bilgisayar ülkelerinin de aniden gelişmesini önlemiş olursunuz.

fow 

Savaş Sisini ortadan kaldırır. Savaşta rakibin üniteleri gizlidir. Bu gizlenmeyi ortadan kaldırır.

civilwar [<ideology>] [<target country tag>] 

Örnek Kullanım: ciwilwar facism tur - Türkiyede Faşistler ayaklanır
İç Savaş çıkartır. Ülkelerde siyasi karışıklığa neden olur. Ülkelerde çıkan iç savaş sonucu ülkenin yönetim şekli değişir. Kominist, Faşist, Liberal, demokratları ayaklandırırsanız ülke yönetim şekli ve ismi değişebilir.

winwars 

%100 Savaş puanı kazanırsınız. Ne işe yarar hemen aktaralım savaş sonu yapacağınız barış görüşmelerinde eğer birden fazla dost ülkede savaşta aktif olarak savaşmış ise savaş sonrası sizin alacağınız puan sınırlanır ve fetih işlemi sekteye uğrar. İstediğiniz bölgeleri işgal edemeyebilirsiniz. bunun önüne geçebilmek için savaş sonu görüşmeler başladığında konsola hileyi girin ve dilediğiniz bölgeleri sınırlarınızın içine dahil edin.

allowdiplo

 Bütün Diplomatik işleriniz tamamlanır.Savaş sebebleri oldukça uzun sürmektedir. Bunun önüne geçmek için yukarıdaki kodu konsola girmeniz yeterlidir. Fakat ilk olarak savaş nedeni kazanma başlatmalısınız.

add_equipment [amount] [type] 

Ekipman Ekler.Örnek kullanımı ise add_equipment 200 Sonderkraftfahrzeug 251/20. Üretim kısmından ekipmanın tam adını öğrenebilirsiniz.

annex [ülke kodu]

 Hedef ülkeyi ele geçirirsiniz. Örnek kullanımı annex USA yada annex d01, annex GER, annex TUR, annex FRA, annex ITA. Genellikle ülkelerin ilk üç harfidir. Fakat bazı durumlarda kısaltmaları geçerlidir.

updateequipments

 Yeni bir teknolojiyi araştırdığınızda değişen asker eşyalarını anında günceller. Örneğin silah araştırması yaptınız ve silahların seviyesi arttı hemen bunu yazarak askerlerin silahlarını daha yeni teknoloji olan silahlarla değiştirirsiniz.

add_core [bölge idsi]

 Bu kod sayesinde hedef bölgeyi yıllardır sizin vatandaşlarınızın yaşadığı bölge olarak atayabilirsiniz. id’leri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

remove_core [bölge idsi]

 Bölgedeki vatandaşlığınızı kaldırabilirsiniz. Yukarıdaki kodun tam tersidir.

instant_prepare

 Deniz çıkarması yapacaksanız beklemek gerçekten sıkıcı. Gerekli şartlar ve konvoyların hazır olması çok uzun sürüyor. Bu kod sayesinde birliğinize çıkarma emrini verdikten saniyeler sonra karşı taraftasınız. Yani anında deniz çıkarmalarını gerçekleştirebilirsiniz.

Focus.AutoComplete 

Ülke hedeflerinin tamamını tamamlar. Her bir hedef 70 gün sürdüğü için bu kod sayesinde rakiplerinize fark atabilirsiniz.Not: Kullanımı test edilmiştir. Hileyi yazdıktan sonra Focuslara başla demeniz gerekmektedir. Başla dedikten hemen sonra focus tamamlanacaktır. Bütün focusları tek tek açtıktan sonra kodu tekrar girin ve focusların hemen tamamlanma özelliğini kapatın aksi halde rakip ülkelerde bu hileyi kullanacaktır.

combatsound

 Savaş zamanı çalan müziği çalmaya başlar.

nextsound

 Sonraki şarkıyı çalar.
Bütün bölge numaraları(ID) ve ülke taglarına erişmek için tıklayın.

12 yorum: